Фільм про реалії видобування сланцевого газу в Європі

Фракція зелених в Європарламенті разом з Антуаном із екологічної федерації Друзі Землі Європи та режисером Лехом Ковальські представляють новий фільм про реалії видобутку сланцевого газу в Європі – “Frack Democracy”.

Сланцевий газ вже не є припущенням “а що якщо?” у Європі. В ряді європейських країн ведуться геологорозвідувальні роботи з величезними площами, потенційно призначеними для фрекінгу.

fracking75Фільм Леха Ковальські демонструє реалії видобутку нетрадиційного газу у трьох громадах – Зуравлов (Польща), Балкомбе (Великобританія) і Пунгесті (Румунія). Коли транснаціональні компанії нав’язують громадянам свій порядок денний, демократія ставиться під сумнів і часто ЗМІ не висвітлюють ніякої опозиційної діяльності проти фрекінгу.

Цей фільм зображує реалії на місцях і розповідає історію надзвичайної енергійності людей в Європі, які можуть втратити найважливіше.

Фільм, тривалістю 30 хвилин, на польській, румунській та англійській мові з англійськими субтитрами, можна подивитись онлайн на сайті Фракції зелених за посиланням – www.greens-efa.eu/frack-democracy-12300.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *