Звернення громадської екологічної ради щодо Любимівського кар’єру

Громадська екологічна рада при Дніпропетровській облдержадміністрації звернулася до Державної служби геології та надр і міністра екології України щодо проблеми Любимівського кар’єру.

Вже понад півтора року мешканці Самарського району звертаються до громадської ради зі скаргами на роботу дробильного устаткування у нічний час, пилення та інші порушення, які здійснює ТОВ “Любимівський кар’єр”.

Керівництво підприємства навесні 2016 року обіцяло провести модернізацію обладнання для вирішення цих проблем, але досі не зробило жодних заходів щодо поліпшення ситуації.

В зв’язку з цим громадська екологічна рада закликає Державну службу геології та надр України призупинити процес видачі підприємству ТОВ “Любимівський кар’єр” спеціального дозволу на користування надрами, а міністра екології та природних ресурсів – не погоджувати продовження цього дозволу. Також пропонується провести громадські слухання з приводу негативного впливу ТОВ “Любимівський кар’єр”, на яких обговорити умови продовження даного дозволу.

Повний текст звернень за посиланням нижче:

2017.06.23_Geonadra

2017.06.26_Mineco

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *