«Зелений імпульс. Green Chamber Award 2017»

Конкурс інноваційної продукції, кращих технічних та сервісних рішень в сфері зеленої економіки «Зелений імпульс. Green Chamber Award» проводиться в рамках проекту Дніпропетровської торгово-промислової палати «Зелена палата – ініціатива сталого розвитку» за підтримки ПРОГРАМИ СПРИЯННЯ ЗЕЛЕНІЙ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ, яка виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

Організатор конкурсу – Дніпропетровська торгово-промислова палата за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Ради ректорів ВНЗ Дніпропетровської області.

Метою конкурсу є просування впровадження ефективних технологій, рішень та послуг в сфері зеленої економіки, які включають «еко-дружню» продукцію, проекти, технології та послуги, що дозволяють скоротити ресурсоспоживання та негативний вплив на навколишнє середовище при збереженні їх економічної ефективності.

Завдання конкурсу:

  • виявлення ефективних технологій, рішень та послуг в сфері зеленої економіки, які демонструють їх економічні можливості та вигоди, що пропонують підприємства Дніпропетровської області;
  • створення платформи для обміну інформацією, досвідом, «ноу-хау» в сфері зеленої економіки, зустрічі попиту та пропозиції;
  • створення бази підприємств – «зелених» провайдерів Дніпропетровської області та їх проектів для реалізації подальших спільних ініціатив співпраці і підтримки, враховуючи можливості залучення МФО та донорів;
  • стимулювання розвитку ринку «зелених» послуг та інженерних рішень в області.

Учасники конкурсу:

Підприємства та установи Дніпропетровської області незалежно від розміру, галузі, форми власності, які пропонують технічні та сервісні рішення в сфері зеленої економіки, в тому числі консалтингові, проектні, інженерні, виробничі, сертифікаційні та інспекційні, науково-дослідні, фінансові організації, а також підприємства, розробники софту та методик, які постачають продукцію, технології, послуги в сфері енерго- та ресурсоефективності, управління відходами, рециклінгу, менеджменту, чистих технологій, екологічного виробництва, екологічної безпеки, моніторингу, аналізу та автоматизації технологічних процесів, рекультивації територій та інших напрямів тощо.

Порядок проведення:

Конкурс проводиться в 3 етапи:

1. Оголошення конкурсу та збір заявок (15 грудня 2017 року – 30 січня 2018 року).

2. Відбір переможців – попередня оцінка, інтерв’ю («захист заявок») півфіналістів, вибір переможців (до 6 лютого 2018 року).

3. Оголошення та нагородження переможців під час офіційної церемонії нагородження (орієнтовно – останній тиждень лютого 2018 року).

Номінації конкурсу:

В межах конкурсу встановлюються такі тематичні номінації:

  • Краще виробництво екологічно дружньої до природи продукції
  • Кращий надавач консалтингових «зелених» послуг
  • Кращий надавач інженерних рішень
  • Кращий надавач інженерних рішень в сфері альтернативної енергетики
  • Кращий проект рециклінгу
  • Кращий сервіс в сфері управління відходами та рекультивації територій
  • Кращий сервіс в області побудови систем менеджменту
  • Кращий сервіс в області розробки профільного програмного забезпечення
  • Кращі «зелені» інспекційні послуги
  • Кращий навчальний проект
  • Кращий «зелений» фінансовий сервіс
  • Інші категорії з огляду на профілі учасників конкурсу та рішення конкурсної комісії.

В кожній з номінацій буде визначено одного або двох переможців, відповідно до рішення конкурсної комісії.

Заповнити заявку учасника конкурсу можна перейшовши за посиланням: http://greenchamber.org.ua/files/files/greenchamberawards/2018/konkurs%20zajavka%202018-1.doc.

Чекаємо на Ваші заявки до 30.01.2018 р.! Звертайтеся, будь ласка, до Центру ресурсоефективності та екології Дніпропетровської торгово-промислової палати: greenchamber@dcci.org.ua, т. 38 056 3749428 (09)(13).

Учасники минулорічного конкурсу «Зелений імпульс. Green Chamber Award», наші партнери – «зелені» провайдери та підприємства-члени Дніпропетровської ТПП вже отримали гранти від GIZ, ЄБРР, кредити від NEFCO!

Наступними можете бути Ви!

Слідкуйте за інформацією про конкурс на інтернет-ресурсі проекту «Зелена палата – ініціатива сталого розвитку» http://greenchamber.org.ua/ та сайті Дніпропетровської торгово-промислової палати http://cci.dp.ua/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *