Не читав, але не згоден. Як Міністерство енергетики відповідає на запити

Продовжуємо тему Придніпровської ТЕС і взагалі теплових електростанцій.

В жовтні ми звернулися до Кабінету Міністрів України з приводу невиконання меморандуму та заходів, передбачених обласною програмою. Як видно з тексту, ми пропонуємо почати дискусію про закриття в перспективі 5-7 років теплової станції, яка знаходиться в місті майже з мільйоном населенням.

Олексій Ангурець, голова ГО “Зелений світ – Друзі Землі”:

“Вчора отримали шедевр бюрократичної творчості, підписаний паном О. Буславцем, директором департаменту електроенергетичного комплексу Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Очевидно, що людина, яка писала відповідь, навіть не читала запит. Якщо панство з Міненергетики вважає, що наша мета – змарнувати ще декілька листів паперу, вони помиляються. Відповідати на наші зауваження про недотримання меморандуму тим, що підписано ж меморандум (!!!), означає, що наша стурбованість, за якою стоїть здоров’я тисяч Дніпрян, не чіпає чиновників міністерства енергетики.

Але від нас так легко не відмахнутися. Завтра на засіданні національної екологічної ради я ініціюю окреме засідання по цій темі із залученням представників ДП “Енергоринок”, Міністерства енергетики та Міністерства екології. І краще цього разу чиновникам віднестися серйозніше до наших питань.”

scan

scan0001

scan0002

scan0003

Один коментар до “Не читав, але не згоден. Як Міністерство енергетики відповідає на запити”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *