Модернізація ДТЕК Придніпровська ТЕС та обговорення планів по зменшенню викидів

14 лютого, у приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА відбулося засідання круглого столу на тему «Модернізації ДТЕК Придніпровська ТЕС та обговорення планів по зменшенню викидів».

У засіданні круглого столу приймали участь керівництво департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та департаменту екологічної політики Дніпропетровської міської ради, представники ДТЕК Придніпровська ТЕС, члени громадської екологічної ради при облдержадміністрації та громадські активісти.

У процесі обговорення виконання заходів щодо зменшення викидів, представники ДТЕК Придніпровська ТЕС, пообіцяли до 1 липня цього року впровадити і запустити систему автоматизованого моніторингу на кордоні сан зони.

Учасники круглого столу домовилися проводити зустрічі у такому форматі – щоквартально. Департамент екології та природних ресурсів ДніпроОДА запрошує та надає своє приміщення – «зал-засідань» для проведення цих заходів.

Екологічна безпека – стосується кожного мешканця Дніпропетровщини. Тому виконання заходів щодо модернізації ДТЕК Придніпровська ТЕС по зменшенню шкідливих викидів триватиме й далі під пильним оком громадськості та державних органів влади.

 

Нагадаємо, що ще 27 січня 2015 року у Дніпропетровську (нині Дніпро)  підписали меморандум, змодельований Ангурцем О.В., між Громадською екологічною радою при ОДА, керівництвом області та ДТЕК.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *