Звернення Штабу національного захисту Дніпропетровської області

Штаб національного захисту Дніпропетровської області звертається до всіх працівників освіти та медичної сфери міста й області

Наша країна останні місяці переживає важкі випробування і приймає нелегкі виклики. Події, що відбуваються зараз, є не лише політичними, але й історичними. І від позиції кожного з нас в цей час без перебільшення залежить не лише якість життя кожного, а й подальше існування нашої країни.

Зараз найзапекліші та найактивніші баталії ведуться саме в інформаційному просторі. Активно ширяться різноманітні чутки, неправдива або перекручена інформація, спрямована на дестабілізацію суспільства, сіяння панічних настроїв та непорозумінь між громадянами країни, зокрема й на теренах нашої області та обласного центру.

Саме тому Штаб звертається із закликом до всіх освітян, працівників медичних установ як представників впливової частини населення – не лише запобігати розповсюдженню панічних настроїв та неперевірених чуток, але й долучатись до інформування громадян, своїх учнів та їхніх батьків про реальний стан речей в країні та про дії сьогоднішньої влади.

Ми розуміємо, що значна частина працівників медичної та освітньої сфери була змушена під тиском вступати до лав Партії регіонів. Запевняємо вас, що будь-які чутки про «розправи» за саме тільки членство в цій партії є неправдивими. Втім, ми закликаємо вас виходити з Партії регіонів як із сили, яка великою мірою призвела до економічної та суспільної катастрофи та уможливила військову агресію Росії.

Нам усім зараз необхідно бути об’єднаними, сильними, мужніми й виваженими перед загрозою війни в країні. Ми закликаємо вас приєднуватись до патріотичного руху та співпраці зі Штабом національного захисту Дніпропетровської області.

Нагадуємо вам координати та інформаційні сторінки Штабу, звідки ви можете отримувати всю необхідну інформацію або звертатись за необхідності.

____________________________________________
Гаряча лінія Штабу 050 320 59 54
Група у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/dniproshtab/
Сайт Штабу slovo.org.ua

Голова Штабу національного захисту Дніпропетровської області
Береза Ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *