Діяльність Всеукраїнської екологічної ліги на Дніпропетровщині

У діяльності Всеукраїнської екологічної ліги стало традицією у квітні травні проводити низку заходів, присвячених Дню довкілля, дню води, та міжнародному дню біорізноманіття.

На території громадського ландшафтного заказника «Лівобережний» Дніпропетровська обласна та міська організації спільно з районними осередками мешканців ж\м Фрунзенський, студентами ДДАУ проведено Толоку. Була прибрана та упорядкована водоохоронна зона вздовж каналу на території заказника, зібрано більш 30 мішків сміття та висаджені саджанці сосни.

001

 

002 003

Проведена зустріч з екологічної тематики з малятками шкіл під рубрикою «Жива природа».

004

На травневих святах студенти-екологи на маршруті по лукам Заповідника з тематики «Біорізноманіття».

005

Проведена екскурсія для школярів-екологознавців на території Дніпровсько-Орільського заповідника (Псамофільний степ).

006

 

На пагорбах заповідного піщаного степу.

007

У травні планувалося проведення міжнародної науково-практичної конференції «Збереження біологічного різноманіття природних і аграрних ландшафтів та розбудова заповідних територій степового Придніпров’я» на базі Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, яка відбудеться тепер 9-10 жовтня 2014 року.

На базі кафедри екології та охорони навколишнього середовища ДДАЕУ проведено круглий стіл «Біорізноманіття рідного краю» за участю гурта «Еколог» та випускників СЗОШ № 72. З промовою виступили проф. Харитонов М.М., член правління ДОО ВЕЛ та зав. каф. екології. Юні екологи доповіли про свою діяльність та з великою зацікавленістю слухали про проблеми біорізноманіття Дніпропетровщини.

008

 

 

009

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги є членом громадської екологічної ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *