Публічне обговорення нових тарифів на вивіз твердих побутових відходів

5 серпня 2014 року від Управління охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської міської ради до Громадської екологічної ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації надійшло звернення про погодження тарифів на вивезення твердих і великогабаритних побутових відходів, які запропоновані на підставі звернень підприємств-перевізників, а саме: ТОВ “Грінко-Дніпро” від 29.07.2014 р. та ТДВ “Дніпрокомунтранс” від 29.07 2014 р.

6 серпня 2014 року Управління надало Громадській екологічній раді матеріали розрахунків економічно обгрунтованих планових витрат, пов’язаних з наданням послуг з вивезення твердих і великогабаритних побутових відходів, – для розгляду, публічного обговорення та погодження і подальшого затвердження і опрацювання у встановленому законодавством порядку.

Усі, хто бажає ознайомитися з розрахунками тарифів на вивіз твердих побутових відходів, а також висловити свої пропозиції та обгрунтовані думки з цього приводу, можуть звернутися до нас, підійшовши за адресою: ДОЕА “Зелений світ” / Друзі Землі України, вул. Московська 6 / офіс 101, м. Дніпропетровськ. Тел.: (056) 370-95-73.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *